От Фейсбук профила на Флора Стратиева  Уважаеми г-н Костадин Костадинов,

...
От Фейсбук профила на Флора Стратиева  Уважаеми г-н Костадин Костадинов,
Коментари Харесай

Флора Стратиева към Костадинов: Не съм Ви обещавала, че ще изтрия поста си безвъзмездно

От Facebook профила на Флора Стратиева
 Уважаеми господин Костадин Костадинов,

В телефонния ни диалог Ви споделих, че съм се съветвала с адвокати. Някои от тях споделят, че фактически съглашението ни с ютюб е комерсиална договорка, само че болшинството са на мнение, че такава има единствено сред YouTube и рекламодателя (съответната корпорация, Неправителствени организации и т.н.), а самите притежатели на канали не са търговци по занимание, надлежно това не е комерсиална договорка. Моята процедура в YouTube ме кара да съм по-съгласна с второто мнение - не преглеждам активността си в самата мрежа като комерсиална, комерсиалната активност са външните спонсорства през компания.

В нито един миг не съм Ви обещавала, че ще изтрия поста си безплатно. Казах Ви, че ще го направя, в случай че установя, че съм сбъркала и в действителност активността не попада в границите на законопроекта, само че и след диалога ни ОТНОВО се съветвах с юрист и както съм написала нагоре - това не е по този начин или най-малкото няма единогласие.

Действително още в събота написах коментар, в който изяснявам, че има разнообразни отзиви от адвокати.

Оставам на мнение, че в случай че един закон провокира толкоз разнообразни тълкувания, то евентуално не е добре написан.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР